Taneh Karo Simalem Lirik Teks Lagu


Taneh Karo Simalem Lirik Teks Lagu oleh Averiana Barus

kutatap ras kutulihken
taneh ingan kemulihen
kujabu kutengah-tengah bage
taneh karo mejile
o taneh karo simalem
inganta cio cilinggem

o taneh karo simalem
inganta cio cilinggem

meganjang kel beritana
sebelang-belang dunia
mehamat kel kap jelmana kerina
sada pe la lit si jegirna
o taneh karo simalem
inganta cio cilinggem

o taneh karo simalem
inganta cio cilinggem

Reff:
i kepar lawit siapai kin ndia
kecibalenku kin gia
keleng kel ateku ia
lakap erleka-leka

o taneh karo simalem
inganta cio cilinggem

o taneh karo simalem
inganta cio cilinggem

meganjang kel beritana
sebelang-belang dunia
mehamat kel kap jelmana kerina
sada pe la lit si jegirna
o taneh karo simalem
inganta cio cilinggem

o taneh karo simalem
inganta cio cilinggem

Reff



Belum ada Komentar untuk "Taneh Karo Simalem Lirik Teks Lagu"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel